img 4256

 

 INICVA ASSESSORS forma part de IUSTIME, una Xarxa de despatxos professionals i assessories, independents i amb plena autonomía, que es caracteritzen per l’especialització i l’excelència en la prestació de serveis d’assessorament i gestió jurídico-laboral, fiscal i mercantil a Pimes i empreses de tots els sectors econòmics. Aquesta xarxa garanteix als clients la qualitat, l’ètica en els negocis i uns honoraris justos  basats en la feina ben feta. La unió de grans professionals per les necessitats empresarials del futur.

 

logoCeal

 

INICVA ASSESSORS forma part de l’Associació Espanyola d’Auditoria Socio-Laboral, una organització interprofessional que regula i ordena la professió d’auditor laboral. Aquesta professió té com a valors la transparència i l’eficàcia en la gestió, tan en el món privat com en les administracions públiques. L’Associació es dedica a la formació en aquesta matèria, en l’estudi dels sectors professionals i en la proposta de millores en aquest sentit.

 

logo01 

 

INICVA ASSESSORS forma part de l’Associació Gironina d’Empresàries, una associació que considera necessari el paper de la dona i el seu lideratge en els llocs de decisió dels diferents sectors de la nostra societat, ja que aporta diversitat, matisos i aspectes diferenciadors que enriqueixen els processos de decisió dels diferents àmbits. Des de l’associacionisme es vol fer créixer la participació de la dona i reforçar el seu paper.