Assegurances

logo allianz

INICVA ASSESSORS és agent exclusiu d’ALLIANZ.

Posem a disposició dels nostres clients les millors solucions d’assegurament adaptant-les a cada cas particular. Comptem amb una gamma de productes molt complerta i innovadora basada en el concepte de seguretat integral. Per això, oferim productes i serveis que van des de l’àmbit personal i familiar a l’empresarial. Apostem per l’assessorament de qualitat i la comercialització honesta i responsable.

 

Assegurances per a Particulars

Les assegurances evolucionen i s’adapten permanentment per a cubrir totes les necessitats. Oferim assegurances d’automòbil, moto i ciclomotor, embarcacions, caça i pesca, llar, salut i dental, plans de pensions, vida i inversió, accidents i comerç.

Assegurances per Empreses

Les assegurances que oferim donen una àmplia cobertura a les empreses, amb solucions flexibles i a mida de cada una d’elles.
Oferim assegurances Multirisc empresarial, assegurances per gasolineres, hotels, cases rurals i bodegues, de transports, de vida i accidents per a Col.lectius, de Conveni, de Responsabilitat Civil i assegurances per Energies Renovables.